Gå til hovedindhold

Træfliser til udendørs

Trælook til altan og have

Når det kommer til indretning og indretning af hjem, terrasser og haver, har alle deres egne ideer. Vejrbestandige og særligt vejrbestandige materialer er særligt efterspurgte til udendørsarealer. Vil du gerne redesigne altanen eller terrassen lidt eller anderledes? Også her behøver vejrbestandighed ikke at komme på bekostning af smukt design. Betonplader eller keramiske fliser er i går, for der findes nu en række langt mere attraktive alternativer til det optimale design af udendørsarealer. For eksempel materialer med et varmt træudseende.

Fliser og træfliser til udendørs

Fliser og gulvplader til haven, terrassen eller balkonen bruges næsten overalt. Leder du stadig efter en visuelt attraktiv og så naturlig som mulig metode til at designe din have eller terrasse? For eksempel kan du lægge træfliser på gulvet på din veranda eller på balkonen. Du kan finde denne type gulve i isenkræmmere, i specialbutikker eller hos forskellige forhandlere på Internettet. Fliser med træudseende sikrer et særligt smukt design på alle udendørsarealer. Træflisernes naturlige udseende sikrer en varm og middelhavsstemning, især for at føle sig godt tilpas. Uanset om det er fliser med trælook af akacietræ, fyr, gran eller et andet naturmateriale, fås de i forskellige træsorter og i forskellige designs. Mens nogle af træ-effektfliserne mere ligner et traditionelt parketgulv med hensyn til deres udseende og design, ser andre modeller ud som et rustikt plankegulv. Uanset om det er i forskellige naturlige tretoner eller med en lysegrå glasur, finder du den rigtige træflisemodel til enhver smag og enhver atmosfære. På grund af deres vejrbestandighed er træfliser ikke kun velegnede til udendørsarealer såsom altanen eller terrassen, men også til fugtige rum indendørs. Læg fliser med et trælook, for eksempel i wellnessområder som f.eks. En sauna eller en swimmingpool, eller udstyr gulvene i dit eget badeværelse med træfliser.


Fordele ved fliser med trælook

Du har besluttet at bruge og købe træfliser og har allerede fundet en model, der opfylder din smag og personlige krav? Installation af fliserne i trælook er heller ikke et stort problem. Takket være et specielt system kan træfliserne let lægges efter ønske ved hjælp af en stikforbindelse. Du behøver ikke bruge specielle værktøjer til at samle fliser med træudseende. Galvaniserede skruer og en stabil understruktur sikrer den langsigtede stabilitet af fliseforbindelsessystemet. En særlig imprægnering af fliserne i trælook og skridsikkerhed er yderligere kendetegn ved fliser i trælook. Og rengøringen af ​​træfliserne er også meget let med vand og konventionelle rengøringsmidler. Derudover er gulvdesign med træfliser særligt interessant ud fra et økologisk synspunkt, fordi det naturlige materiale til fliser med trælook kommer fra økologisk landbrug og senere let kan genbruges. Et andet plus ved brug af træfliser ved design af fugtige rum, altaner eller haveområder.