Gå til hovedindhold

Vægfliser Decor Skyros Creme 20x40cm


Anvendelsesområde: egnet til våde områder, Indendørs område Farve: Grå, Beige Format: Rektangulære Materiale: Keramik Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 20x40cm Tykkelse: 8,5mm Funktioner: Rektificerer Produkt: Vægfliser

222,76 kr.* per Stk

Indhold: 0.08 Kvadratmeter (2.784,50 kr.* / 1 m²)
Varenummer: ZF55023

Ikke længere tilgængelig

Farve: Cream

Skyros dekor vægfliserne i creme måler hver 20x40 cm. Det specielle er ikke kun den resulterende rektangulære grundform på fliserne, men også flisernes moderne design. Skyros fliserne kan bruges både som gulv- og vægfliser til indendørs brug.

En mat overflade er særligt overbevisende i designet af disse Skyros væg- og gulvfliser. Hver af Skyros-fliserne, der måler 25x50 cm, er lavet af stentøj og er 8,5 mm tykke. Derudover er fliserne rettet op, så de alle matcher nøjagtigt i størrelsen. Så du kan gå ubekymret til værks, når du skal dække dit gulv eller dine vægge og ikke skal regne med dårlige overraskelser. Dette vil i høj grad forenkle proceduren, især når du lægger fliserne. Men opretningen af flisepladerne er ikke kun en stor fordel ud fra et praktisk eller funktionelt synspunkt, det ser også rigtig godt ud og fremhæver gulvflisernes flotte design.

Du kan også uden tøven bruge Skyros fliserne på dit badeværelse eller toilet. Især i disse rum har den rektangulære, let aflange form på gulvfliserne eller vægfliserne Skyros (25x50 cm) en særlig forlængende effekt og forstørrer dermed rummet optisk på en meget enkel måde.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.