Gå til hovedindhold

Glasmosaik Retro Fliser India Vintage Wohali


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Rød, Pink, Blå, Farverige, Beige, Appelsin, Lilla, Hvid Format: Kvadratisk Materiale: Glas Optic: Retro, Vintage Størrelse: 48x48mm Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30x30cm Et Ark: 0,090m² Tykkelse: 4mm Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 1,37 kg Antal Stykker: 1

78,23 kr.* per Ark

Indhold: 0.09 Kvadratmeter (869,22 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM34278

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Farverige
Vare Antal
Måtte/Mats
0.09
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Retro glasfliser er stadig meget populære, fordi de sætter eksklusive accenter på badeværelset eller på bagvæggen i køkkenet. Disse fliser fra India Wohali-serien tillader et kæmpe udvalg af farver, så der er noget for enhver smag.

Glasmosaik retro fliser India Vintage til badeværelser og køkken backsplash

Retrofliserne har en størrelse på 30x30cm. Overfladen har en blank finish. Fliserne til badeværelset eller køkkenets bagvæg er lavet af glas af høj kvalitet med en tykkelse på 4 mm. Arealet af en flise er 0,090m². Retrofliserne fås i seks forskellige farvevarianter, hvoraf du også kan rekvirere prøver. Mosaikmønsteret kommer i størrelsen 10x10cm. Husk, at flisemønstre er skåret fra en flise og derfor ikke kan returneres og ikke kan returneres.

Det er tid til at give dit køkken splashback og badeværelse eksklusive accenter. Dette er muligt med glasmosaik retro fliser India Vintage. De seks farvevarianter giver plads nok til kreative ideer. Med deres blanke overflade og vintagemønster gør de ethvert badeværelse og køkken til en fryd for øjet. Anmod om en prøve nu og se skønheden ved disse glasmosaikker for dig selv.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.